Tantra for par.

Tantrisk kropsterapi for par.

– En dybdegående investering i dig og dit parforhold.

I bliver inspireret og beriget med nye og dybe indsigter om jer selv som individer og lærer hvordan i hver især påvirker jeres parrelation.

I får indblik i helt konkrete teknikker i hvordan i kropsligt kan møde hinanden mere kontaktfuldt. I lærer hvordan I kan gøre jeres kontakt mere fri og samtidig dybere og mere tilfredsstillende.

Vi skubber loftet op og presser væggene ud, for at skabe mere plads til helheden.

Vi veksler mellem alvor og leg, og bygger broer mellem krop, tanke og følelse.

Der kan være ord der skal siges, og kropslige impulser der skal forløses og mødes i et trygt rum med støttende guider ved siden.

 • Er du sulten på at skabe mere kontakt til din partner?
 • Er det blevet kedeligt at være sammen?
 • Er der smerter eller andet ubehag forbundet med jeres seksualliv.
 • Er det svært at mødes i tryghed og med tillid til at det er i orden at være dem I er?
 • Har I masser af sex og savner nærvær?
 • Har I masser af nærvær og savner sex?
 • Føles det helt umuligt at række ud efter omsorg og støtte?
 • Slås I med tilknytningsforstyrrelser, som stikker en kæp i hjulet for nærhed og omsorg i det seksuelle møde?

Hvis du kan genkende dig selv og dit parforhold i noget af ovenstående så kan vi måske hjælpe dig/jer.

Yacine har gennem længere tid fokuseret på individuelle forløb for kvinder. Og det hun ofte møder er den her sætning: ’jeg ville ønske min kæreste kunne se mig lige nu eller kunne høre hvad vi taler om’.

Derfor har vi besluttet os for at undersøge, hvad vi sammen kan bidrage med i forhold til den svære kunst som intime relationer kan være.

Her er nogle eksempler på, hvad en session kan handle om:

 • Uforløst vrede eller sorg, som blokerer for at have lyst og tillid til at være intime med hinanden. Intimitet skal her forstås bredt, det er ikke nødvendigvis sex. Det kan være kram, holde i hånd, ligge tæt, kigge hinanden i øjnene og berøringer.
 • Det kan handle om forskellige behov, som er svære at tale om.
 • Fastlåste roller.
 • Tilnytningsmønstrenes indflydelse på jeres evner til at give og modtage kærlighed.
 • Det kan være støtte i at arbejde med at give plads til at udtrykke behov og grænser.
 • Det kan være direkte inspiration og guidning til at arbejde med tantriske berøringer og kontakt.

Vi søger 5 par som vil deltage i et forløb á 6 gange:

Prisen er reduceret for at vi kan føle os frie til at prøve nogle ting af med jer, og blive klogere på hvordan vi bedst støtter op om parprocesser fremadrettet.

Der vil være inspiration til hjemmearbejde i form af konkrete øvelser og fokusområder.

I skal forvente at mødes med os hver anden til tredje uge således, at forløbet kommer til at strække sig over en periode på cirka 5 måneder.

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende afklarende telefonsamtale af 15 min varighed, som kan hjælper jer med at finde ud af om der er et match mellem jeres ønsker og vores kompetencer.  

Vi mødes på Christianshavn.

Pris: 6 sessioner á 3 timer koster 10.750 kr. Beløbet kan betales med mobile pay til dette nr.: 99574, det deles i 2 eller 3 rater.

Kontakt Yacine på tlf. 24250569 eller skriv via onlinebookingformularen hvis du ønsker at booke tid til en afklarende samtale.

Kort om os.

Morten er født 1974.

Udover at være min partner, har Morten gennemført tantrabehandleruddannelsen hos C.H.A.I i 2021 og fungeret som assistent på tantrabehandleruddannelsen i 2022.

Yacine er født i 1973. Hun arbejder til daglig som psykoterapeut og kropsterapeut. Hun har igennem sit liv interesseret sig for at udtrykke sig på forskelligvis, ofte med udgangspunkt i det kropslige. Blandt andet har hun er stor interesse for heste og dans. Derudover kommer det kropslige også til udtryk i kreative processer i form af malerier og skriveprocesser.

Yacine har taget tantrabehandleruddannenlse i C.H.A.I i 2018 og har derefter fungeret som assistent i en årrække. Yacine er færdigcertificeret tantrabehandler i 2023 og har specialiseret sig i tilknytningsmønstrenes indflydelse på intimitet, seksualitet og nærhed i det relationelle og i det intrapersonelle rum.

Yacine har desuden gennemført Yonimapping uddannelsen hos C.H.A.I i 2021.

Yacine har primært arbejdet med kvindeforløb og ønsker nu i samarbejde med Morten at tilbyde to forskellige behandlinger:

 • Parfokuseret tantrabehandling blandt andet med udgangspunkt i tilknytningsmønstrene.
 • Derudover at arbejde med individuelle grænse og sensitivitetstræningsforløb hvor vi er to behandlere.