Tantra & kropsterapi

….At udvide sin eksistens ved at give slip på målet…

En tantrabehandling kan åbne op for at du bliver bedre til at mærke og leve med din krop og integrere den som en betydelig del af dig.

Tantra er ikke nyt, det har eksisteret i mange år, som en østlig lære om energi, bevidsthed og kontakt. Det ‘nye’ er at vesten først nu, i stigende grad, tager den tantriske filosofi til sig. Tantra er meget mere end seksualitet.

Det der optager mig i tantra er tilstedeværelsen ved her og nu. Opmærksomheden i kontakt og relationer. Nysgerrigheden og interessen i det der sker NU. At være tilstede med det der er. Opgive målet og være i processen er centralt i det jeg uddrager af tantra.

En tantrabehandling er en rejse ind i din krop. Et univers af sanser, lyde, fornemmelser og energier. Når du udforsker din krop via dine sanser, øges din kropsbevidsthed, og dermed bliver dine grænser tydeligere at mærke.

En tantrabehandling, er en kropsbehandling som foregår på briks. I en tantrabehandling indgår der tantriske ritualer og bevidst berøring. Yonimassage kan indgå som en naturlig del af behandlingen, hvis det ønskes.

Behandlingen tager afsæt i en indledende samtale, som bruges til at skærpe, hvad du ønsker at arbejde med, din intention for behandlingen. Tantrabehandlingen afrundes med en samtale, hvor det oplevede bevidstgøres og integreres.

Der er mange mulige veje at gå i tantra og jeg støtter dig i at få klarhed over, hvad du ønsker at undersøge via behandlingen.

…at lade kroppen fortælle…

Tantrisk kropsterapi er en helhedsorienteret måde at arbejde med hele dig på. Det er en terapeutisk behandling, som betyder at arbejde med kroppen, som en helhed rummende dit sind og din krop. At lade kroppen få lov til at udtrykke sig med sit sprog af lyde og bevægelser.

En session er på 3 timer.

Tiden fordeles på en samtale om, hvad du ønsker at sætte fokus på, din intention for hvad du ønsker med sessionen. Derefter kropsbehandling med fokus på din intention. Og slutteligt tid til efter samtale, hvor du får mulighed for at sætte ord på din oplevelse og runde den af.

Nogle af de tema’er du eksempelvis kan arbejde med er:

Kropslige traumer; seksuelle overgreb, fysisk vold, psykisk vold som sætter sig i kroppen, vanskelige fødsler og barnløshed.

Grænsearbejde, læs mere under grænse og sensitivitetstræning

Spændinger; i underlivet, smerter ved samleje. Spændinger andre steder i kroppen fx omkring hjerteområdet.

Åndedræt, gå på opdagelse i din krop sammen med din vejrtrækning. Åben op for sanserne med dit åndedræt.

Mærke grundfølelserne kropsligt; vrede, sorg, alenehed, helhed, sårbarhed, glæde, lyst og styrke i kroppen.