Grænse & Sensitivitets-træning

Vi har alle individuelle grænser i forhold til forskellige parametre. Sansninger og grænser, som kan skifte fra sekund til sekund.

I grænse og sensitivitetstræning arbejder vi med at undersøge dine grænser og dine sansninger. Hvor er dine grænser og hvad rummer dine sansninger. Kropsarbejdet handler her om at mærke grænserne og lære at kommunikere dem med større klarhed. Nogen har svært ved at sanse deres grænser, for andre er det svært at udtrykke dem. Og det kan være en kombination af begge dele.

Måske oplever du at sætte for få eller for mange grænser. Eller du sætter dem uhensigtsmæssigt i forhold til hvad du egentlig ønsker.

Grænseløshed og problemer med at sanse dig selv og de påvirkninger der kommer udefra, kan også være et fokus i behandlingen.

Grænse – og sensitivitetstræning tager altid udgangspunkt i en grundig samtale inden det kropslige arbejde begynder. – Og det sluttes af med en opfølgende samtale, hvor du har mulighed for at udtrykke, hvad du har oplevet i sessionen. Kropsarbejdet kan både foregå som øvelser som passer til det du ønsker at arbejde med og det kan være kropsarbejde på briks.

Sessionen skræddersys og tilpasses de problematikker du ønsker at arbejde med i sessionen/forløbet.