Etik

Hos Tantra – Terapi er etikken essentiel og i højsædet i alle ydelser.

 

Som elev hos C.H.A.I er jeg forpligtet til at følge deres etiske regler, som er følgende:

#1. Tantrabehandleren har tavshedspligt i henhold til straffelovens paragraf §152. Oplysninger om klienten og forløbet må kun viderebringes til andre med klientens skriftlige tilladelse.

#2. Tantrabehandleren forbliver påklædt under berøring af klienten. En behandling foregår aldrig i fuld nøgenhed for behandlerens/massørens vedkommende. Det vil sige, at behandleren/massøren altid som et minimum er iført underbenklæder og t-shirt.

#3. Al berøring er envejs. Såfremt klienten ønsker at lære at give erotisk berøring henvises til par-sessioner, hvor klienten medbringer en partner. Der masseres/berøres aldrig med kønsdele eller oralt.

#4. Tantrabehandleren anerkender altid klientens grænser. Tantrabehandleren spørger om lov til at berøre, og stopper med at berøre, når klienten anmoder om dette. Tantrabehandleren indgår aldrig i en seksuel og/eller romantisk relation med en klient under en tantrabehandling og heller ikke i mindst 12 måneder efter behandlingen. Såfremt der opstår romantiske følelser (forelskelse) fra klient til behandler vice versa, afbrydes behandlingsforløbet med det samme.

#5. Tantrabehandlere/undervisere/studerende er bevidste om den magt, de har i rollen som udøvere og må ikke udnytte denne til seksuel udnyttelse af klienter. Personer under 18 år tilbydes ikke intim behandling. De kan kun modtage behandling i form af samtale, coaching og almindelig massage. Der gives aldrig behandlinger til personer påvirket af alkohol eller euforiserende stoffer.

Fordommene om tantra er desværre mange, så jeg gør opmærksom på, at der ikke tilbydes eller udveksles seksuelle ydelser i nogen form hos Tantra-Terapi.

I nogle behandlinger og øvelser kan der fremkomme nøgenhed, hvilket altid foregår i overensstemmelse med den enkeltes grænser.