Yoni

Yonimapping, Yonihealing, Yoniintegration.

Yoni er sanskrit for kvindens køn og kan oversættes til vulva, vagina eller livmoder.

Yoni mapping er et tilbud til dig der gerne vil lære mere om din yoni. Yonimapping er vaginalbehandling.

Yonimapping betyder, at kortlægge Yoni, så du bliver mere fortrolig med hende som en naturlig del af dig og kan mærke hvordan forskellige områder af yoni kan sanses på forskellige måder.

Jeg tilbyder *behandlinger, som tager udgangspunkt i at du via samtale, behandling og undervisning lære din yoni bedre at kende. Måske føler du dig langt væk fra din yoni efter en fødsel, seksuelt samvær som ikke har fungeret for dig eller måske har du aldrig rigtig integreret Yoni, som en del af dig, på et dybt og sansende plan.

Behandlingen er nænsom og starter typisk med, at vi har en samtale om, hvad det er der bringer dig og hvad du ønsker hjælp til. Selve den kropslige del af behandlingen starter med afspænding. Efter behandlingen er der tid til en opsamlende samtale.

Nogen kommer og kan få den hjælp de behøver for at komme videre på en enkelt session, langt de fleste kvinder vil have brug for nogle flere sessioner. Det afhænger meget af, hvad den bagvedliggende årsag er til at gå ind i arbejdet med yoni.

Hvis du kommer med en tungtvejende historik i bagagen er det naturligt at der skal flere sessioner til. Ligesom det må forventes at samtalen fylder mere, nogengange hele sessionen. Samtalen forstås i den sammenhæng, som en del af vejen henimod integration af yoni.

Kropslige og mentale grænser og behov.

Du vil som klient kunne opleve, at jeg, som din behandler sætter en grænse på vegne af dig og din yoni.

Det kan være, at du mentalt føler dig klar til en yonimapping og kroppen ikke er med.

Hvis jeg iagttager kropslige signaler som indikere, at din krop og yoni ikke er klar, vil jeg tale med dig om det. Så vi kan afklare mulighederne for at komme dertil. Det kan fx være, at der skal laves nogle øvelser hjemme imellem de sessioner vi aftaler. Igen afhænger det meget af hvilke problematikker der ønskes hjælp til.

Særligt tilbud til dig, som kan mærke nysgerrighed til at undersøge din yoni i en tryg ramme.

* Lige nu og i perioden pr.1.10.2021 – 2.2.2022 tilbyder jeg behandlinger til reduceret pris fordi jeg er under uddannelse og samler erfaringer sammen til mit certificeringsprojekt.

Jeg har arbejdet som behandler og terapeut i mange år og vil også gerne dygtiggøre mig indenfor behandling af Yoni, derfor har jeg brug for at øve mig.

Jeg skriver rapporter om sessionerne og for at kunne deltage til reduceret pris har jeg brug for din feedback, hvilket betyder, at du efter behandlingen sender mig et skriv om, hvordan du oplevede sessionen og hvad du evt. tager med dig fra behandlingen.

Materialet bruger jeg i forbindelse med at få supervision på mit arbejde samt til min eksamen. Der er mulighed for at du anonymiseres, hvis du har et ønske om det.

Kontakt mig hvis det lyder som noget for dig. Jeg har telefonnummer: 2425 0569.