Klassisk Tantra

Klassisk tantrabehandling er en helkropsbehandling. Ideel for dig der er ny i tantra og for dig som ønsker dybere kontakt med din krop.

En klassisk tantrabehandlingen varer 3 timer inklusiv samtale før og efter behandlingen.

Behandlingen skærper din sanser gennem opmærksomhedsskabende manuelle greb og tantriske impulser; åndedræt, bevægelse og lyd. Vi undersøger, hvad der åbner for sanselighed i din krop samt hvordan du kan være tryg og samtidig udforske grænseområder på en sund måde .

I behandlingen bruges mange forskellige typer af berøringer. Fra lange, nærværende strøg, over i dybdegående greb og tryk til helt blide fjerlette berøringer samt berøringer med olie.

Du mærker, hvad de forskellige berøringer gør ved din krop, således at du kan komme i en tilstand, hvor du er dybt afslappet og kan give dig hen til følelsen af velvære.

Yonimassage (behandling af det kvindelige køn) indgår som en mulighed i denne behandling. Du bestemmer og det er helt op til dig og du kan frit mærke efter, både før og undervejs i behandlingen, om du har lyst til at inkludere yoni. Du bestemmer og intet er mere rigtigt end andet.

Yonimassagen er af ikke-seksuel karakter, selvom det kan være en både vitaliserende og sensuel oplevelse.

Jeg anvender altid handsker ved intimbehandling.