Tantra

….At udvide sin eksistens ved at give slip på målet…

Tantra er ikke nyt, det har eksisteret i mange år, som en østlig lære om energi, bevidsthed og kontakt. Det ‘nye’ er at vesten først nu, i stigende grad, tager den tantriske filosofi til sig. Tantra er meget mere end seksualitet.

Det der optager mig i tantra er tilstedeværelsen ved her og nu. Opmærksomheden i kontakt og relationer. Nysgerrigheden og interessen i det der sker NU. At være tilstede med det der er. Opgive målet og være i processen er centralt i det jeg uddrager af tantra.

Ved at følge oplevelserne i det procesorienterede arbejde åbnes der op for en mere legende og kreativ tilgang til livet, til det sanselige, det sensuelle og det seksuelle univers.

Der er mange mulige veje at gå i tantra og jeg støtter dig i at få klarhed over, hvad du ønsker at undersøge via behandlingen.

En tantrabehandling er en rejse ind i din krop. Et univers af sanser, lyde, fornemmelser og energier. Når du udforsker din krop via dine sanser, øges din kropsbevidsthed, og dermed bliver dine grænser tydeligere at mærke.

En tantrabehandling, hvad enten den er dynamisk eller klassisk, er en kropsbehandling som foregår på briks. I en tantrabehandling indgår der tantriske ritualer og bevidst berøring. Yonimassage kan indgå som en naturlig del af behandlingen, hvis det ønskes.

Behandlingen tager afsæt i en indledende samtale, som bruges til at skærpe, hvad du ønsker at arbejde med, din intention for behandlingen. Tantrabehandlingen afrundes med en samtale, hvor det oplevede bevidstgøres og integreres.

En tantrabehandling kan åbne op for at du bliver bedre til at mærke og leve med din krop og integrere den som dig.